Lees Nu

Bestel

Heb je een foto gezien waar jij op staat? Dan kan je die foto natuurlijk delen via social media, maar ook downloaden en bijvoorbeeld in  je eigen Facebook album plaatsen.

De foto’s zijn door hun geringe omvang en beeldscherm resolutie echter minder geschikt om een afdruk te maken. Wil je een afdruk van een foto van je zelf (laten) maken, of iemand verrassen met een mooie afdruk? Bestel dan voor € 4,- per stuk een digitaal JPG-bestand zonder watermerk in hoge resolutie.

Voor foto’s die gemaakt zijn voor 1 januari 2015, geldt nog het oude tarief van € 3,- per stuk.

Wil je een professionele afdruk op een groter formaat, een collage of heb je een ander idee? Dan help ik je graag. Informeer naar de mogelijkheden.

Spelregels

CC BY-NC-ND licenseVoor een gekochte foto gelden overigens dezelfde regels als voor een (gratis) gedownloade foto.  Een dergelijke foto valt dus ook onder de Creative Commons BY-NC-ND licentie.

Het copyright blijft altijd bij mij en je mag de foto’s dus niet verkopen of doorsturen naar kranten of andere media.  Als een krant, tijdschrift of een ander medium een foto van je wil publiceren, vraag ze dan vooraf contact met mij op te nemen. Ook is ieder ander commercieel gebruik niet toegestaan. Wil bijv. je sponsor een foto gebruiken? Dat kan, maar dan ook vooraf even contact opnemen. Twijfel je of het wel of geen commercieel gebruik is? Ook dan is het verstandig om dit vooraf even met mij kort te sluiten.

Deelnemende of organiserende verenigingen mogen per album maximaal 3 foto’s op hun social media pagina of website plaatsen, mits de foto’s onderdeel zijn van een nieuwsartikel en het artikel voorzien is een link naar het desbetreffende album op hanbalk.nl.

Verder is het niet toegestaan om de foto’s te bewerken op welke manier dan ook. Met het versturen van onderstaand formulier stem je in met bovengenoemde regels.

Je mag de gekochte foto natuurlijk ook op je Facebook pagina zetten, maar dat raad ik niet aan. De foto is te groot, waardoor Facebook de foto gaat verkleinen en aanpassen. De gratis download met watermerk is wel geoptimaliseerd voor gebruik op internet.

Let op: I.v.m. portretrecht en/of eigendomsbescherming van bekende personen mag je dus alleen foto’s bestellen waar jij op staat. Foto’s van bepaalde voorstellingen of evenementen kan je dus niet bestellen.

Hoe werkt het?

Vul onderstaand bestelformulier in. De naam en het nummer van de foto’s zet je in het veld Bestelling. Hoe je deze naam vindt is afhankelijk van het medium waarop je de foto’s bekijkt, een computer of een tablet of smartphone.

Computer

Bekijk je de foto’s op een PC of een Mac, dan vind je de naam en het nummer als volgt:

  • Als je op de overzichtspagina van het evenement, met de muis op een foto gaat staan verschijnt de naam over de foto heen. In onderstaand voorbeeld gaat het dus om “Fantastic Gymnastics 2015-5038”.

Bestel voorbeeld

 

 

 

Tablet of smartphone

Heb je geen computer of bekijk je de foto’s uitsluitend op een tablet of smartphone, dan kan je de naam en het nummer zo vinden:

Raak op de overzichtspagina van het desbetreffende evenement de foto van je keuze aan en houd je vinger er op. Na ongeveer een seconde verschijnt er dan een keuze menu. Op een iPad ziet dit er zo uit.

Ipad Foto selecteren selectieDe naam is nu helaas iets lastiger te lezen. Belangrijk is de naam van het evenement en het nummer. In dit geval Dance2Show 2015 nummer 5379.

 

 

 

 

Let op: “Foto 25/496” is niet een eenduidig bestelnummer omdat de breedte van je scherm van invloed is op volgorde van de foto’s.

In het bestelformulier kan je bijv. ook aangeven dat je bij de levering een (digitale) BTW gespecificeerde factuur wilt ontvangen. Vergeet in dat geval niet je complete Naw-gegevens te vermelden.

Het totale bedrag maak je over op rekening NL33 INGB 0004 0085 33 t.n.v. J W P Balk in Vaassen.

Zodra het bedrag is bijgeschreven, ontvang je de bestelde foto(‘s) per e-mail. Als je bestelling te groot is voor e-mail, dan worden de bestanden geleverd via een WeTransfer download link.

Garantie

Ik wil dat jij 100% tevreden bent met je aankoop. Ben je dat niet? Neem contact op, dan maak ik de aankoop ongedaan.

Bestelformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Bestelling

Ja, ik accepteer de spelregels m.b.t. het gebruik van de foto's.

 

“You don’t take a photograph, you make it.”

Ansel Adams